Sep 12

Facebook sladoled i Instagram torta

Već duže vrijeme čekamo na ovakav sladoled koji će Vam dati inspiracije za trošenje vremena na Facebooku, da ga nisu izmislili ne znam što bih sada.
Posluživao se je ovog ljeta u Tisnom, koji dijelom leži na Tišnjanskom poluotoku i dijelom na otoku Murteru, u Hrvatskoj, dakako! Sladoledu od vanilije površno su umiješali plavi sirup i dobili ovaj jedinstveni sladoled. I ne čudite se ako Vam na pitanje koji mu je najomiljeniji okus sladoleda odgovori, Facebook!
A, za one koji ne znaju što je instagram, sigurno i nemaju pametan telefon. Tako je bilo i dok ja nisam nabavio takav uređaj- uh... spasio me je!!! To je oblik društvene mreže na kojima se objavljuju slike. I u tome ljudi pretjeruju, zato su i ispekli tortu u bojama te društvene mreže. Za tortu osim što je uloženo dosta vremena, Ann, tvoriteljica ove torte, morala se potruditi oko želirane duge, čokoladnog musa i biskvita, hrskave čokoladne baze i čokoladne ocakline (glazure), za što je sve trebalo i slastičarskog umijeća, a ponajprije strpljenja.
Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com