Feb 22

Novo šokantno istraživanje – Sušeni testisi krivolovaca liječe sve bolesti!

Nadanslon
Najpotentniji su testisi krivolovaca koji love ugrožene vrste kao što su nosorozi, polarni medvjedi i tigrovi.
Veliko istraživanje Svjetske zdravstvene organizacije provedeno na svim kontinentima, u preko stotinjak zemalja uspjelo je otkriti mogući lijek za većinu bolesti. Od raka i AIDS-a do impotencije i ćelavosti. Ljekovite supstance neočekivano su pronađene u sušenim testisima krivolovaca.


- Istraživanje je trajalo 3 godine, ali na kraju smo svi ostali šokirani rezultatima. Redovitom konzumacijom sušenih i mljevenih testisa krivolovaca naši testni pacijenti izliječili su impotenciju, AIDS, rak, psorijazu i razne bolesti krvožilnog sustava – ponosno je objasnio vođa istraživanja Marcus Wienerwald.

Iako su prvi rezultati dobiveni samo na istraživanju sušenih testisa, znanstvenici tvrde da osim sušenih testisa, moguću ljekovitost sakrivaju nokti i zubi krivolovaca.

- Prvo smo radili testove na sušenim zubima I noktima, no to se nije pokazalo učinkovitim, ali nakon što smo ih počeli vaditi na živo, dobili smo prve pozitivne rezultate – pojasnio je Wienerwald.

Tako dobiveni preparati pokazali su u prvom krugu testiranja, da ljekovito djeluju na osobe koje pate od depresije ili sličnih psihičkih tegoba. Taj podatak mogao bi zainteresirati ministra Ostojića, pošto u Hrvatskoj ogroman broj građana pati od depresije, a naživo vađeni nokti krivolovaca polarnih medvjeda i slonova su se pokazali iznimno učinkovitim.

 

Izvor: News Bar

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com