Jan 01

Chef Ante Udovičić napustio je splitsku Paradigmu

Ugledni zagrebački kuhar Ante Udovičić obavijestio nas je da više ne radi u splitskom modernističkom restoranu Paradigma.
Prve vijesti o Udovičićevom odlasku iz Paradigme pojavile su se prije nekoliko mjeseci.
Sam Udovičić i vlasnici Paradigme tada su ih demantirali, ali u profesionalnim se krugovima već dulje vrijeme govori kako je Paradigma zapala u poslovne probleme. Paradigma je jedini zaista eksperimentalni hrvatski restoran. Takva njena orijentacija nije se pokazala osobito komercijalnom, barem kad je riječ o domaćoj publici.
Kad je, naime, Paradigma lanjske zime gostovala u Zagrebu, restoran je prečesto bio prazan ili poluprazan. Paradigma je zauzela 10. mjesto u izboru Kulta Plave Kamenice za Restoran godine u kojemu su glasali isključivo profesionalci domaće restoranske industrije..
Ante Udovičic radio je u zagrebačkim restoranima Carpaccio i Les Ponts. Školovao se, među ostalim, kod klasičnog francuskog chefa Jeana Marca Tricheta. Početkom prošle godine odbio je mjesto glavnog chefa jedne od najambicioznijih hrvatskih hotelskih grupacija. Udovičić nam je danas rekao da će se za dva tjedna znati gdje će nastaviti  karijeru.

 

Izvor: Kult plave kamenice

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Sa svih strana - Zanimljivosti
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com