May 12

Jelo i pilo za svemirce

Nakon što odgledate sve epizode Zvjezdanih staza i Ratova zvijezda, red je da poduprete i dizajnere koji su se potrudili da Vam ovi stvari posluže na bilo koji način te kupite koji Vam se najviše svidi.

Začinite svoju hranu ovim keramičkim posipačima za sol i papar. Za cijenu od 18$ na stranicama ThinkGeeka nabavite i Vi svoj primjerak.
Kako bi pravilno skuhali po receptu koristite ove mjerače u obliku R2D2 robota. Cijena kompleta je 20$ Na stranicama ThinkGeeka.
Kolači oblika DeathStara dati će Vam poticaj da se potrudite i za slijedeći tulum iznenadite sve svoje prijatelje, ljubitelje znanstveno- fantastičnih filmova i serija.
Za svakog gorljivog Star Wars ljubitelja M&M su pripremili iznenađenje:  tamna čokolada Star Wars M & M ! Tako je, u povodu dana Star Warsa  4. svibnja, krenulo se s posebnim mješavinama tvrdih bombona i to crveni , sivi i crni tamna strana M & M-a , plava i bijela svjetla strana M & M -a ili zlato i srebro M & M s kultnim izrazom " Neka sila bude s tobom". Također možete kupiti Star Wars bombonski držač dizajniran izgledom na Dartha Vadera, Lukea Skywalkera, Darth Maul, ili klon vojnika. Svaki od njih dolazi s jednom vrećicom Star Wars mješavine čokolade M & M bombona.

Star Wars M & M kolekcija je dostupna za kupnju na My M & Ms. Svaka naprava košta 40$, Staklene zdjele su 50$ s još mnogim drugim vrstama koje možete izabrati.
Svatko može napraviti palačinke pomoću kalupa, ali što to jedan otac radi svojoj djeci privlači apsolutnu pažnju. Nathan Shields, briljantan umjetnik i veliki tata stvara nevjerojatne palačinke, prema dječijim zahtjevima. Evo njegovih palačinki koje pokazuju nekoliko ne-ljudskih bića iz Star Warsa: dewbacks, banthas, rontos, Jawama Tusken Raiders, rodians i bith.
Približavanjem ljeta potrebno se je i dolično rashladiti i za tu je namjenu izbačeno pivoK Warnog, pivo inspirirano Klingoncima iz Star Trek serijala.  Pivo sadrži slad raži, blage arome banane i klinčića izrađenog od njemačkog pšeničnog kvasca. Za ovo pivo zaslužna je Tin Man Brewing Company iz Indiane. Više informacija na www.federation of beer.com

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com