Jun 17

U Pakoštanima novi pokret: Za birtije protiv dječjih igrališta motornom pilom!

igraliste
Nitko ne može imati više prava od normalnih odraslih ljudi koji žele zarađivati u svom kafiću i nitko ne može kafićima osporiti pravo na parking.

Anonimna heroina koja se motornom pilom suprotstavila teroru dječjih igrališta u Pakoštanima odlučna je da osnuje pokret kojim će se boriti protiv tih suvišnih i glupih objekata. Smatra da dječja igrališta samo smetaju društveno korisnijim objektima koji bi mogli povećati kvalitetu života.
- Sve je manje djece, pa ne znam zašto se grade te stvari. Da se operu novci! A gdje su investicije? Pakoštane su turističko mjesto, nema ni kockarnica, ni kafića, ni parkinga. Svaka čast djeci, ali ne možemo zbog tri i pol djeteta sada zanemariti naše potrebe. Ne mogu djeca imati veća prava od odraslih ljudi! - rekla je ova živopisna žena.
Gospođa se žali što je ispala luđakinja jer je motornom pilom uništavala dječje igralište. Ona kaže da je to napravila iz ljubavi i uvjerenja.
- Samo sam htjela djeci osigurati da im roditelji imaju više novaca, jer kad auti dolaze u centar Pakoštana, to znači veća potrošnja u birtijama, a to opet znači više novca, a kad roditelji imaju više novaca onda je više i mogućnosti da se negdje igraju. - kratko i jezgrovito je voju filozofiju sročila ova intrignantna gospođa.

 

Izvor: News bar

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com