Jun 24

U tekućini iz zagrebačkih slavina pronađeni tragovi vode

Voda iz pipe

Analizom je u 13 uzoraka, na području metropole, utvrđen trag čistoće koji, kažu stručnjaci, nije znak za uzbunu...

Čista voda, tvrde iz Zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar, rijetka je i neuobičajena pojava u Zagrebu, no nikako ne treba paničariti. Nakon što je u Whitehallau u Montani, nedavno otkriveno kako iz slavina teče zlato, i mi smo se ponadali, te je gradonačelnik Bandić dao vodu na testiranje. Povratna informacija šokirala je sve, a pogotovo prvog čovjeka grada:

- Stavio sam jezik u čašu prozirne tekućine. Nije otupio, nije osjetio ništa, samo bezokus čiste vode. Bilo je bizarno! - ispričao je Milan Bandić za News Bar.

Ono što nevinim promatračima izgleda kao razularena masa koja na trgovima, Bundeku i Jarunu navija za nogometaše, zapravo je dobro organizirana skupina koja je krenula u borbu protiv ove zdravstvene pošasti. Poručuju: Danas je to Zagreb, a sutra si možda baš ti! Slične reakcije cijeli dan pristižu i od ostatka Zagrepčana, pogotovo starije generacije koja se ne sjeća kada se ovako nešto posljednji puta dogodilo.

- Mi smo navikli na žutu vodu, i nikakvu drugu ne priznajemo. Ovo što nam sada žele podvaliti, maslo je Europske Unije i masona, nema što drugo biti. Voda bez okusa, pogotovo onog metalnog prizvuka, pa gdje toga ima?! – ljuti su domaći purgeri.

Posebno uplašeni su roditelji male djece, koji su uvjereni da će zbog čistoće vode njihovi mališani prebrzo napredovati, te će prerastati odjeću toliko brzo da oni to neće moći financirati. Grad je u šoku! Ukoliko i vi, kao i tisuće Zagrepčana, nakon ovoga odlučite bojkotirati čistu vodu iz slavina, vodeći ljudi grada i države preporučuju konzumaciju flaširane vode s napisanim slovom H na barkodu.

 

Izvor: News Bar

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com