Dec 12

DOBILA 30 KG: Djevojka tuži stranicu sa zdravom hranom jer joj je pri svakoj posjeti nudila kolačiće

Djevojka tvrdi kako ju je internetska stranica svaki put pitala prihvaća li kolačiće ili bi joj napomenula kako sadržaj sadrži iste, što je uveliko izmijenilo recepte koje je tamo nalazila.
Djevojka iz Zagreba tuži internetske stranice zdravirecepti.hr i skinikilenebudidebela.hr, jer su joj kako tvrdi konstantno nudile kolačiće, koje je ona živeći u zabludi kako će smršavjeti, zdušno proždirala. Svaki put kada bi posjetila stranicu iskočio je prozorčić s pitanjem prihvaća li kolačiće, na što bi ona potvrdno odgovorila pritom sprintajući prema frižideru i proždirući sve slatko što bi joj došlo pod zub.

- Te stranice su čista prevara, kaj da vam velim. Pita me "prihvaćam li kolačiće", pa normalno da da! Mislim si ja kak je ovo zgodno, hraniš se zdravo, a možeš krkat kolačića koliko hoćeš. Mama bi mi u tu svrhu svakodnevno kupila 12 kutija raznih finih, njami njami kolačića, nek se nađe, a ja sam posjećivala stranicu i do 30 puta dnevno u zabludi kak bum smršavila. A tek ona stranica sa zdravim receptima? Lepo piše kak sadržaj sadržava kolačiće. I kaj bi čovjek pomislil, nego da u svaki recept s te stranice hitiš kutiju, dve kolačića da bude jestivo uopće. Meni je to bilo ful logično, jer tko normalan bi jel tu zelenjavu bez ičega - rekla nam je Maja (39) koja sad teži 134 kilograma, pritom proždirući kutiju kolačića, jer se dijete ipak treba pridržavati do kraja, ma kakva ona bila.


Izvor: NewsBar

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com