Dec 13

Baka čula da unuci vole Pokemone pa im za ručak skuhala Pikachua s mlincima


Pečenog Pokemona poslužila je uz mlince i zelenu salatu: - Moj Milan najviše voli batak, a Krešo je pojeo prsa.
Baka Ivanka iz zagrebačkih Šestina danima je slušala kako joj unuci obožavaju Pokemone. Do tada su samo pričali o njezinoj purici s mlincima pa se baka zabrinula da joj je snahino kuhanje postalo konkurencija. Odlučna da dokaže kako je još uvijek najbolja kuharica u obitelji, unucima je pripremila Pikachua, premazanog senfom i domaćim začinima.

- Jao, kako su mali gladuši navalili, bila sam presretna. Moj Milan najviše voli batak, a Krešo je pojeo prsa. Baš su se dečki najeli i rekli su da im je to najdraža purica koju sam ikad napravila! - prepričava uzbuđena baka.

- Na kraju im nisam priznala da je riječ o Pikachuu jer je meni dosta da su oni uživali. Ne želim snahi ništa oduzimati pa neka dječica i dalje misle da njihova mama najbolje kuha Pokemone. Što jednoj baki još treba osim sretne unučadi? - skromno je zaključila baka Ivanka.

Pikachua je našla u vlastitom vrtu pa ga je tradicionalno zaklala sjekirom, očerupala u kipućoj vodi i rastrančirala kako bi želudac, srce i nogice mogla staviti u juhu.


Izvor: NewsBar

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com