Dec 12

Čudnovati kućni lijekovi koji stvarno liječe

Maslinovim uljem možete se boriti protiv ekcema

Korištenje ovih stvari koje imate u kući sigurno vam ne bi palo na pamet u svrhe liječenja problema, no pokušajte, nećete se pokajati.
Kućni lijekovi uvijek su popularna rješenja za neke od tegoba koje imamo, a ovoga puta radi se o četiri lijeka koji su, blago rečeno, čudnovati, no istovremeno izuzetno učinkoviti u liječenju.

Gljivice na noktima čest su problem i nije ih teško zaraditi na nekom bazenu, a vjerovali ili ne, najbolji i najbrži lijek je tekućina za ispiranje usta. Svojim dezinficirajućim i antiseptičkim karakteristikama riješit će vas većine vrsta gljivica u roku o par dana, ako dva puta dnevno na petnaestak minuta potapate noge u nju.

Loš zadah iz usta jedna je od najgorih stvari koje nas mogu mučiti, jer nam stvarno daje loš imidž i utječe na nesigurnost. Osim gore navedenom vodicom, možete je se riješiti i jogurtom, čije bakterije potiskuju bakterije u ustima koje su krive za loš dah. Dakle, ako nakon jutarnjeg pranja zuba i dalje nemate fin dah, popijte jogurt i problem je riješen.

Ekcemi također muče mnoge, a umjesto skupih krema nakon tuširanja na vlažnu kožu nanesite malo djevičanskog maslinovog ulja, domaćeg po mogućnosti, i bolni plikovi će se smiriti i nestati.

Za kraj, tegoba koja svima ide nevjerojatno na živce - štucanje. Kad ga ne možete zaustaviti ni na koji način, uzmite žličicu običnog, suhog šećera i pustite da se rastopi u ustima i štucanje će prestati.

 

Izvor: Metro portal

 

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Savjeti - Savjeti
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com