Dec 13

Djed Mraz uhićen zbog vožnje u pijanom stanju: Napuhao 2,32 promila, pokušao podmititi policajce

"Prokleti bili na Božić 2016.", vikao je vidno alkoholizirani djedica dok mu je policajac stavljao lisičine na ruke.
Nesvakidašnji događaj odigrao se u centru Zagreba. Dvojica mladih policajaca polako su se vozili polupraznim zagrebačkim ulicama, a odjednom su ispred sebe uočili saonice pretrpane stvarima koje vuku sobovi. Vozilo je čudno krivudalo cestom, zbog čega su policajci upalili rotirku i sirenu i zaustavili ga.

Vozač je bio odjeven u crveno odijelo i imao je dugu bijelu bradu. Policajci su odmah shvatili da su zaustavili ni manje ni više nego samog Djeda Mraza, koji nije bio u stanju upravljati saonicama.

- Čim smo ga vidjeli, znali smo da je pijan. Jako je zaudarao po alkoholu, teško je sastavljao rečenice, a u kočiji je bilo nekoliko praznih boca piva i nekog žestokog pića. Odmah nam je rekao 'da si je malo popio' i pokušao nas podmititi igračkama da ga pustimo, nudio nam je plastične pištolje i pendreke - rekao je Goran (29), jedan od policajaca koji je zaustavio Djeda.

Djed Mraz je uz negodovanje pristao na alkotest, kojim je utvrđeno da u organizmu ima 2,32 promila alkohola. Kada su mu policajci krenuli pisati kaznu, još im je jednom ponudio mito da mu oproste kaznu i puste ga, što su oni odbili. Vidjevši da neće proći nekažnjeno, Djed Mraz postao je agresivan i počeo vrijeđati policajce, zbog čega su ga odlučili privesti.
Dok se derao "Prokleti bili na Božić 2016.", policajac mu je stavio lisičine na ruke, nakon čega je prevezen u policijsku postaju. Naknadnim vještačenjem Djedu Mrazu pronađeno je i nešto malo heroina u krvi, a među darovima pronađene su veće količine različitih opijata, koje su za Božić od Djeda navodno poželjeli mnogi istaknuti pojedinci iz hrvatskog javnog života.Izvor: NewsBar

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com