Dec 19

Kolinda najavila registar hrvatskih čokolada

Ovim registrom spriječile bi se situacije poput one u Dubrovniku, gdje je nemali broj djece nakon pojedene srpske čokolade, poput zombija krenuo prema Kosovu.
Poučena neviđenim propustom koji je šokirao regiju, u kojem je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović djeci u Dubrovniku na Dan branitelja darivala srpske čokolade, predsjednica je najavila otvaranje registra hrvatskih čokolada. U registru će jasno biti opisan čokoladni put svake čokolade u Hrvatskoj, od lokacije gdje je ubran kakaovac, do svih ruku preprodavača koje je čokolada morala proći kako bi završila u ustima krajnjeg konzumenta.

"Registrom hrvatskih čokolada spriječit ćemo daljnje katastrofe, poput one u Dubrovniku, gdje su djeca nakon konzumacije srpske čokolade, poput zombija uzela oružje u ruke i krenula prema Kosovu", rekla je predsjednica u izjavi za medije.

No, hoće li registar hrvatskih čokolada riješiti sve predsjedničine probleme, ne znamo, jer se Jakov navodno još uvijek duri, što Kolinda njemu nikad ne donosi čokoladu ili barem cvijeće.


Izvor: NewsBar

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com