Sep 15

Dizajneri ne miruju

Donosimo Vam zanimljiv presjek dizjnerskih čuda koje morate vidjeti:


Raincatch Raincoat

Hyeona Yang Hyeona Yang Raincatch
Vrijeme je jesenjih kiša. Kada hodate šumama gdje je donekle čišća kišnica, ovom kabanicom sakupljati ćete vodu bogatu mineralima, pa se u kritičnim situacijama možete napiti te pročišćene vode. Ovakva kabanica idealna je za pustolove. Više informacija na Joshua Noble.
Finger Knife
Dosjetljivim dizajnerima nije promakla ideja da rezanje možemo improvizirati i zakamufliranim prstom. Za nekih 8 dolara ovaj proizvod možete naručiti na ovoj adresi [Amazon]
Nimble Finger Cutting Tool Nimble Finger Blade
Bačvocikl - trebao bi biti službeno vozilo neke pivijade ili motosusreta. Konstruirao ga je Charley Wheelock od vinskh bačava.
Barrel Bicycle

Barrel Bike Bike Made of Barrels

Ovako izgleda moderna vinoteka koja neuobičajenim izlaganjem vina privlači brojne brazilske vinoljupce u Sao Paolu. Vinoteka je opremljena i suvremenim računalnim pomagalima uz koja sva vina budu predstavljena digitalno. Studio Arthur Casas osmislio je uređenje. Pozovite ih!
Modern Wine Store
Studio Arthur Casas Mistral Studio Arthur Casas
Ako ste pak usmjereniji prema mekšem oblikovanju prostora odlučiti ćete se za ovakav izgled. Uređena je kao prodavaonica bombona. Obratite se Red Design Grupi iz Australije.
The Candy Room

Drawn Candy Store Draw Candy Store
Red Design Group Candy Store

Candy Store Red Design Group
Sebastian Errazuriz našao je inspiraciju u planetima. Tako juhu ili hladetinu možete pojesti sa mjesečeve površine, a Zemlja Vam može poslužiti za izložbeni tanjur voća.

Space BowlsSebastian Errazuriz Space Plates

Od istog autora načinite modernu krletku za ptice, možete u takvome kavezu držati kokoš ili purana pa ih kasnije na drugi način iskoristiti.

Shopping Cart Birdcage

Shopping Cart Bird Cage

Ovakve svemirske eklere glazira jedna ukrajinska slastičarna koji osim njih još i rade i druge slatkiše. Ako trebate njihovu pomoć obratite im se Musse Confectionery !

Musse Confectionery Cosmic Eclairs

Musse Confectionery Galaxy Eclairs Musse Confectionery

Fotelja izgleda burgera i sofom u obliku hotdoga izazvati će Vam odmah zazubice i htjeti ćete pojesti štogod ili se bar zavaliti u njih. Od Seletti grupe iz Italije dolazi izrada ovakvog zamamnog namještaja.

Hamburger Chair Studio Job Seletti

Hot Dog Sofa

U nekim narodima je običaj da pri dolasku u goste domaćicu darujemo cvijećem, i u dosta slučajeva, ako je ženica iznenađena poklonom, ne pronalazi iz prve vazu da to cvijeće stavi, a gosti čekaju dok se gazda ne sjeti pa potoči piće dobordošlice. Zato su dizajneri osmislili ovakve praktične vaze koje nalijepimo na staklenu površinu koja nam tada daje neobične vaze. One se vrlo lako spakiraju (bez vode) u bilo koju ladicu. A detalje o proizvodu pronađite na Kaki.

Sticker Vase

Transparent Vase Kaki Flower Vase

Ako u svom obližnjem vrtu uzgajate cvijeće, začine ili bilo što drugo što zahtijeva zalijevanje, kupite ovakav sakupljač kišnice sa pripadajućom zalijevačom i iznenadite susjeda dizjnom proizvoda. Više informacija na Bas van der Veer.

Rain Collector

Bas van der Veer Rain Water Collector Bas van der Veer Rain Collector

Još jedan način privlačenja kupaca od sada je napokon uveden kao jelovnik većih porcija. Ovakvi veliki paketi- reklame postavljati će se na javnim mjestima, zauzimajući klupe i ostala prijeko potrebna mjesta na kojima možete uživati. Malo preagresivno oglašavanje na djelu! Ovakava kampanja odvijala se na Novom Zelandu, DDB kompanija osmislila je kampanju.

McDonalds Bag

Massive McMuffin Breakfast

Autor:
Gric-Gric Filed Under:
Ispovijesti mladog kuhara - Kolumna
E-mail Ispis PDF

Zanimljivosti

Ispovijesti mladog kuhara

 

Prijatelji:

Vinarske priredbe

Uskoro više informacija. Hvala!

Ostala događanja

Uskoro više informacija. Hvala!

 

Kuhanje s potpisom Facebook

Pratite nas i na Facebooku! Ako Vam se svidi znate što trebate? LIKE;Sviđa mi se...

 

¨¨¨Kontakt / O nama ¨¨
© 2011 www.GRIC – GRIC.com